13.06.2022 Kompatibilita

Propojte videointerkomy 2N s MS Teams

Přechod z klasického firemního telefonního systému na multifunkční platformu ke komunikaci a spolupráci, je horkým tématem. Nabídněte do takových projektů i integraci s IP interkomy 2N.

Propojte videointerkomy 2N s MS TeamsTrend práce z domova opadl jen minimálně a společnosti potřebují platformy, které nedělají rozdíl mezi voláním mezi kolegy v kanceláři a voláním s kolegy na home officu. Odpovědí jsou cloudové platformy volání jako je MS Teams.

Můžete si myslet, že v tu chvíli přicházíte o některé výhody klasického telefonního systému (například integrace s videointerkomy). Není tomu tak. Řešením je opět integrace. Tentokrát s naším technologickým partnerem CyberTwice.

Odborníci v CyberTwice vyvinuli aplikaci CyberGate, která volání z interkomu do MS Teams umožňuje. CyberGate navíc najdete přímo v obchodě Microsoft Azure, takže její objednání je extrémně pohodlné.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Co integrace nabízí?

  • Audio i videohovory,
  • otevírání dveří přímo z klienta MS Teams,
  • podpora klienta na stolním počítači i v chytrém telefonu,
  • nahrávání videa zvednutých i zmeškaných hovorů a jejich zpětné přehrávání,
  • a volání na jednotlivé uživatele i skupinu uživatelů.

Růst počtu firem, které využívají Microsoft Teams, pokračuje. Jsme nadšení, že se s naší služou CyberGate SaaS můžeme stát členem platformy 2N Integration HUB. Naše společné řešení poskytuje bezproblémovou integraci IP interkomů 2N do aplikace MS Teams s obousměrným zvukem a živým videem. Navíc ji najdete přímo na Azure Marketplace“, říká Frank Kuipers – CyberTwice B.V.

Nechte si poradit s integrací ještě dnes

Zjistěte víc o integraci na profilu společnosti na 2N Integration HUB, nebo rovnou kontaktujte naše specialisty.

Chci volání na Teams