08.12.2022 Software

Představujeme 2N OS 2.37: nabídněte svým zákazníkům nekonečné možnosti

Změňte uživatelského rozhraní displeje na interkomu 2N® IP Style na cokoliv, co si dokážete představit. Co dalšího obsahuje nová 2N OS verze 2.37? Čtěte dál.

Vlastní grafické rozhrání (GUI) interkomu prostřednictvím API

Novinka do projektů se zvláštními požadavky: možnost navrhnout si vlastní zobrazení a přizpůsobit fungování 10" displeje interkomu 2N® IP Style. Tzv. 2N Custom GUI API je snadno použitelný a výkonný nástroj, který vám umožní vytvořit si vlastní grafické rozhraní bez jakéhokoliv omezení. Nahrajte vlastní screeny a vytvořte libovolné chování displeje po dotyku. Tahle úžasná inovace vám poskytne jedinečnou funkci, kterou můžete nabídnout novým zákazníkům.

Snadnější zmáčknutí tlačítka Bluetooth

Na základě zpětné vazby zákazníků jsme vylepšili tlačítko Bluetooth. Z kulatého tlačítka umístěného v rohu je nyní lišta ve spodní části displeje. Aby uživatel zahájil procesu ověřování, může se dotknout libovolného místa na celé liště. Dotknout se širší lišty je pro uživatele snazší a přináší příjemnější uživatelský zážitek.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Odpovídací jednotky zlepšují zabezpečení objektu

Jednotky 2N® Indoor View a 2N® Indoor Compact nově zobrazují informaci o stavu dveřního kontaktu. Pokud jsou některé dveře otevřené příliš dlouho, zobrazí se bezpečnostní upozornění. Tato ikona se zobrazí na displeji jednotek ve všech stavech (v klidovém režimu, na domovské obrazovce, v adresáři i v průběhu hovoru).

Chcete se o těchto funkcích dozvědět více?

Náš tým vám o nich řekne mnoho dalších informací!

Kontaktujte naše odborníky