03.11.2020 Řešení

Představujeme nové řešení doručování zásilek

Ukažte svým zákazníkům způsob, jak si přebrat zásilku i když nejsou doma. Přinášíme skvělé řešení problému, které se týká úplně všech.

Popis řešení

Kurýr zazvoní u hlavních dveří bytového domu na interkom. Rezident přijme hovor na svém mobilním telefonu. Stisknutím tlačítka v aplikaci pustí kurýra dovnitř a řekne mu, ať balík nechá ve speciální zásilkové místnosti, která je hned za rohem. Než kurýr dojde do místnosti, rezidentovi automaticky zavolá druhý interkom, který je nainstalovaný u dveří místnosti s balíky. V mobilní aplikaci mu otevře i tyto dveře. Skvělé na tom je, že může kurýra celou dobu sledovat. Kamerou interkomu u vchodových dveří, kamerou interkomu u dveří do místnosti na balíky a externí kamerou uvnitř místnosti. Řešení představujeme i v minutovém videu, podívejte se na něj.

Co k tomu potřebujete?

Nejlepší je instalovat interkom 2N® IP Versodisplejem a Bluetooth čtečkou u vchodu. U místnosti na balíky se pak hodí 2N® IP Verso s Bluetooth čtečkou. Rezidenti pro vstup do domu i do zásilkové místnosti tak budou používat své chytré telefony. Dovnitř místnosti je dobré instalovat externí IP kameru, například od společnosti Axis. A každý rezident musí mít ve svém telefonu aplikaci 2N® Mobile Video, aby mohl s kurýrem komunikovat na dálku.

Jak nastavit?

Řešení nastavíte ve webovém rozhraní našich interkomů, v sekci automation. Jak přesně? To se dozvíte v našem FAQ. Zabere vám to jen pár minut.

Proč jsme s tímhle řešením přišli?

Z našeho průzkumu vyplívá, že jsou rezidenti za něco takového ochotní zaplatit. Do domů, kde nemají recepci, vlastně nabízíte jednu ze služeb recepce. A tam, kde recepci mají, snižujete zátěž recepčního. Práce s balíky zabere podle našeho průzkumu recepčním 4 a více hodin týdně. Navíc to znamená do projektu zahrnout ještě jeden interkom a službu 2N® Mobile Video pro všechny obyvatele. Můžete přidat i externí kameru do místnosti na zásilky. Víc položek na faktuře znamená vyšší marži.

Nabízejte naše řešení doručování zásilek

A to do každého rezidenčního projektu. Zvýšíte svou marži a rezidenti budou nadšení. Poraďte se s našimi obchodníky, rádi vám o řešení řeknou víc.

Kontaktujte nás