07.11.2022 Řešení

Udělejte svým rezidentům radost díky My2N Management Platformě

Říkáte si, jak může správcovská platforma potěšit koncového uživatele? Existuje hned několik přímých i nepřímých možností. Pojďme se na ně podívat.

My2NMy2N je cloudová platforma přístupná z webového prohlížeče. To znamená že se do ní připojíte kdykoliv, odkudkoliv, z počítače nebo mobilního telefonu. Jaký výhody z toho tedy pro rezidenta plynou?

Okamžitá reakce

Rezident ztratil svůj RFID čip od domu a nemůže ho najít. Může jít o celkem zásadní bezpečnostní riziko a rychlá reakce je v tomhle případě klíčová. S My2N se facility manažer okamžitě přihlásí do platformy a RFID čip zneplatní. Nepovolaná osoba se tak do objektu nedostane.

Vzdálená pomoc

Ať už se jedná o jakýkoliv požadavek (změna jména na displeji interkomu, přidání nového uživatele ale i diagnostika zařízení), rezident u toho nemusí být. Facility manažer se k instalaci přihlásí a požadavek splní přes webový prohlížeč z kanceláře, z domova nebo klidně když čeká na rezidenta v jiné instalaci, kde 2N řešení a My2N Management Platformu nepoužívají.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Bezkontaktní servis

Bezkontaktnost samozřejmě úzce souvisí s bodem výše, ale je potřeba tento bod popsat samostatně. Nároky na hygienu se u mnohých lidí změnili. Pro mnoho rezidentů může být setkávání se s jinými lidmi ještě stále problematické. Až už se jedná jen o nepříjemný pocit, nebo opodstatněné zdravotní riziko, mnoho zákazníků ocení, že se jednoduše nebude muset s facility manažerem setkat.

Služby budoucnosti

Pouze My2N Management Platforma nabízí cloudové volání z interkomu na mobil. Poptávka po takové službě raketově stoupá a ta nejspolehlivější se nastavuje právě přes My2N Management Platformu. Nabídněte tuhle prémiovou službu všem svým zákazníkům.

Šťastný rezident = vracející se investor

Připoutejte si k sobě investory tím, že budou s vašimi službami spokojeni zákazníci. Začněte používat My2N Management Platformu. Zjistěte víc u našich specialistů.

Kontaktovat specialistu