22.01.2021 Software

Novinka v My2N cloudu zrychlí správu a uvolní ruce administrátorům

Těší nás, že počet aktivních zařízení a uživatelů My2N cloudu ve vašich projektech stoupá. S tím ovšem roste objem práce pro administrátory. Ti už často neví, kde jim hlava stojí. Od této chvíle už naštěstí můžou řadu úkolů delegovat.

Na scénu přichází Site admin

My2N A pro mnohé administrátory právě včas. Od této chvíle může hlavní správce (Company admin) určit jednoho nebo více tzv. Site adminů. Pod tímhle pojmem si představte správce zodpovědného za určité instalační místo. Jeden site admin však může spravovat i více instalačních míst. Záleží na tom, co mu company admin konkrétně přiřadí.

Co všechno Site admin vyřeší

Hlavní správce může na Site admina přehodit spoustu aktivit. Site admin může navýšit spotřebu Credit Poolu pro konkrétní instalační místo, vkládat aktivační kódy, povolit zvýšení trvalé platby nebo provést úhradu kreditní kartou za služby 2N® Mobile Video. Může vytvořit i uživatele instalačního místa a určit i jeho admina. Naopak nemůže měnit údaje, které se týkají celé společnosti (company), jako jsou fakturační údaje. Samozřejmě nemůže Company (účet) ani smazat. Tato práva jsou vyhrazena pouze company adminům.

Co vám nová role Site admina přinese?

Především uvolní ruce přetíženým company adminům. Ti nebudou muset řešit každodenní správu jednotlivých instalačních míst, jako je např. vytvoření uživatelů či nákup kreditů pro 2N® Mobile Video. Správa jednotlivých instalačních míst se tak urychlí, protože site admin má lepší přehled o potřebách uživatelů na konkrétním instalačním místě.

Využijte nové role Site admina a urychlete každodenní správu svých projektů.

Potřebujete poradit, jak na to?

Kontaktujte naše specialisty