29.12.2020 Produkty

Zkraťte servisní čas s novým příslušenstvím pro 2N® LTE Verso

Nový 2N® LTE Verso Debug Module vám pomůže ve chvílích, kdy na místě instalace řešíte potíže s připojením do sítě operátora.

Vnitřní modul interkomuJedna z výhod interkomu 2N® LTE Verso je, že si zákazník pro připojení do sítě sám zvolí mobilního operátora. Někdy se ale stává, že SIM karta se nechce připojit do sítě operátora. Vy tak nemůžete interkom připojit k internetu a nakonfigurovat ho vzdáleně. V tomto případě nejde ani zjistit, v čem je problém. Řešení sice existovalo, ale bylo zdlouhavé. Novým servisním příslušenstvím vám práci zjednodušujeme.

2N® LTE Verso Debug Modul zapojíte do interkomu a do debug modulu zapojíte ethernetový kabel. Interkom tak připojíte do lokální sítě a můžete ho nakonfigurovat na místě. Zároveň si jednoduše stáhnete tzv. trace zařízení a zašlete ho naší technické podpoře. Tam udělají analýzu a dají vám vědět, v čem byl problém.

Příslušenství jsme vyvinuli speciálně pro vás, pro techniky a instalátory, abychom vám ulehčili práci se správou interkomů 2N® LTE Verso. Modul neslouží k trvalému připojení interkomu do sítě ethernetovým kabelem. Interkom byste ani nezavřeli. A hlavně by zákazník přišel o jednu z největších výhodu tohoto interkomu – připojení do sítě SIM kartou.

Pořiďte si tohoto malého pomocníka a noste ho vždy s sebou.

Objednat příslušenství