17.12.2019 Software

Ušetříte desítky minut. Hromadný update FW je tady

2N® Access Commander 1.14. Mějte update všech 2N zařízení pod kontrolou. Hromadně, na jedno kliknutí, s výběrem zařízení, které chcete aktualizovat. 

Potřebujete k tomu pouze novou verzi softwaru pro hromadnou správu 2N zařízení 2N® Access Commander. Jako administrátorovi se vám po instalaci nové verze 1.14 znatelně zjednoduší život. Nově budete moci updatovat firmware u všech IP interkomů, přístupových čteček a odpovídacích jednotek 2N® Indoor Compact a 2N® Indoor Talk. Vybrat si můžete ze dvou způsobů. Necháte 2N® Access Commander, aby online vyhledal nejnovější FW a nahrál na vybraná zařízení. Nebo nový FW do 2N® Access Commanderu nahrajete manuálně. Samozřejmostí je, že vy jste vždy ten, který musí novou verzi firmwaru schválit.

Určitě oceníte, že update zařízení nyní bude zcela pod vaší kontrolou. Vy se rozhodnete, které interkomy, přístupové jednotky a odpovídací jednotky chcete hromadně aktualizovat. Jsou případy, kdy se hodí i možnost některá zařízení z updatu firmwaru vyloučit. Typicky může jít o situaci, kdy je určitá jednotka součástí pokročilé integrace. V tomto případě budete chtít mít kontrolu nad tím, co může update firmwaru způsobit.

Na to navazuje další užitečná funkce. Jde o režim testování. Ten využijete, pokud si chcete novinky před hromadnou instalací FW nejdřív vyzkoušet. Na vybraná zařízení nainstalujete nový firmware pouze v režimu testování. Seznámíte se s ním, vyzkoušíte a až následně hromadně aktualizujete FW u zbylých jednotek. Nic vás tak nepřekvapí.

Zajímavá je i možnost přidání až 10 000 specifických časových profilů. Znamená to, že od teď může mít každý uživatel svůj osobní časový profil. Samozřejmě jsme zachovali i stávajících 20 globálních profilů, především z důvodu využití funkcí Automation.

Hodit se může i vylepšení týkající se zaznamenání docházky. Můžete si vybrat, jaké čtečky chcete z docházkového systému vynechat. Hodí se to v případě, kdy máte vytvořenou jednu zónu v rámci druhé. Dejme tomu, že kontrola přístupu je nastavena, jak pro vstup do budovy (vnější zóny), tak i pro vstup do serverovny (vnitřní zóny). Pokud zaměstnanec vstoupí a vystoupí ze serverovny, nezaznamená se mu chybně v docházkovém systému, že opustil budovu.

Ušetřete čas s novým 2N® Access Commanderem 1.14.

Stáhnout novou verzi