02.02.2022 Software

Pošlete přístupové údaje z nového 2N® Access Commanderu jedním kliknutím

Nová verze 2.2 softwaru 2N® Access Commander umí několik užitečných věcí. Podívejte se, jak můžou operátoři a instalátoři ušetřit spoustu času.

Zefektivněte informování návštěvníků

2N Access Commander, Člověk, NotebookOperátor právě poslal návštěvníkovi e-mail s přístupovým kódem. Teď ještě sepsat druhý e-mail, který popisuje cestu do kanceláře, kde zaparkovat, komu se hlásit atd. Kdepak, to jsou ozvěny minulosti. Díky šablonám operátor přidá doplňující informace přímo do e-mailu s přístupovým kódem. U každé šablony může změnit předmět e-mailu, úvodní text, doplňující text a podpis. Navíc v e-mailech odrazí i firemní identitu správnými barvami.

Zapomeňte na konfiguraci přes konzoli

Od nové verze softwaru už nastavíte základní systémové funkce (čas, datum, parametry sítě, povolení/zákaz SSH) přímo ve webovém rozhraní softwaru 2N® Access Commander. Instalace zejména mini počítače 2N® Access Commander Box je teď díky tomu výrazně pohodlnější. Už nemusíte k počítači připojovat monitor, klávesnici a vše nastavovat přes uživatelsky nepřívětivou modrou konzoli. Připojte mini počítač do sítě a ihned ho začněte používat.

Ovládejte kterékoliv dveře

Funkci ovládání dveří z widgetů na hlavní obrazovce jste si ihned zamilovali. Nově může operátor otevřít jakékoliv dveře i když nejsou na widgetu na hlavní obrazovce. Stačí přímo na detailu zařízení kliknout na tři tečky v pravém horním rohu a vybrat možnost dveře otevřít.

2N® Access Commander do každého kancelářského projektu

Naši specialisti vám vyjmenují všechny důvody, proč mít v kancelářském projektu software na hromadnou správu přístupů.

Zjistit důvody