04.12.2020 Kompatibilita

Shineforce, Pascom, ConsolOne. Pracujete s některým z nich?

Pokud ano, nabídněte do projektů s těmito značkami produkty 2N. Otestovali jsme kompatibilitu a připravili jsme pro vás návody, jak integraci nakonfigurovat.

Shineforce od Microforce

Shineforce by MicroforceSoustředíme se na vývoj vlastních odpovídacích jednotek. To ale neznamená, že bychom netestovali kompatibilitu našich interkomů s vnitřními panely jiných společností. Nechceme vás ve výběru jednotlivých produktů v projektu omezovat.

Jako poslední jsme otestovali panely Shineforce PlusShineforce Élite. Shineforce nabízí systém domácí automatizace, který zahrnuje všechno, na co si vzpomenete. Takže komunikace s návštěvou u dveří a jejich otevření nechybí.

Děláte projekty domácí automatizace? Zkuste Shineforce a 2N IP interkomy. Podívejte se, jak rychle integraci nakonfigurujete.

Přejít do manuálu

Pascom

Používá zákazník v kancelářích VoIP systém od společnosti Pascom? Rozhodně je to dobrá volba. Spojuje do jednoho systému sjednocenou komunikaci a kontaktní centrum. Nově zapojíte do celého řešení interkomy 2N.

Jak integrovat naše interkomy do řešení Pascom? Všechno jsme detailně popsali v manuálu.

Přejít do manuálu

ConsolOne

ConsolOne je monitorovací systém. Řídí a dohlíží na jakoukoliv technologii v budově. Reproduktory, kamery, routery, žaluzie, přístupové jednotky, interkomy a mnoho jiných. Všechna zařízení máte v jednom systému. Bez problému teď připojíte naše interkomy a přístupové čtečky. Přímo z ConsolOne se podíváte na video z interkomu a otevřete dveře, u kterých je interkom nebo přístupová jednotka. Systém navíc sbírá z našich produktů záznamy o přístupech.

Hledá zákazník monitorovací systém a skvělé interkomy a čtečky? Teď už víte, co nabídnout. Integraci jsme popsali v manuálu.

Přejít do manuálu

Věděli jste, že jsme kompatibilní s více než 500 produkty jiných značek?

Všechny je najdete v našem interoperability manuálu. Zkuste najít, jestli jsme kompatibilní i s vašimi oblíbenými produkty.

Prohlédnout celý manuál