02.08.2022 Software

Jednoduchá a srozumitelná – nová 2N licence pro interkomy.

Otázky, otázky, otázky… Kterou licenci potřebuji ke streamování videa z IP interkomu? Které licence potřebuji pro posílání obrázků na e-mail, pokud dojde k detekci pohybu? Otázky zákazníků a věci, kterým sami nemůžete rozumět, mohou být velmi nepříjemné. Ale od nynějška je odpověď mnohem jednodušší.

2N IntercomsPočínaje verzí OS 2.35 je licenční politika 2N značně zjednodušena, přičemž jsme mysleli především na vás a vaše potřeby: nejen že jsme zvýšili hodnotu našich interkomů, ale také úroveň služeb, které budete schopni dodat a jsou zahrnuty v ceně produktu.

Bezproblémové a snadno vysvětlitelné licenční schéma

Zákazníci mohou být nároční, stejně jako jejich dotazy a požadavky. Jsme si jisti, že jste již někdy měli potíže s výběrem licence, která nejlépe vyhovuje potřebám vašich zákazníků – nyní už si nebudete muset pamatovat všechny pokročilé funkce a jejich poměr k licencím.

Jednoduše upgradujte interkomy 2N na verzi OS 2.35 a některé dříve licencované funkce budou nyní zahrnuty v ceně zařízení – takže o nich nebudete muset ani přemýšlet!

Chce nebo potřebuje váš zákazník více než jen základní funkce? Pak nabízíme licenci Gold – balíček prémiových funkcí, které jsou ideální pro komplexní integraci, včetně nastavení videa a ovládání výtahu.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Více funkcí zdarma! Ve výchozím nastavení je k dispozici široká škála funkcí

Globální zájem o kybernetickou bezpečnost máme stále na paměti, stejně jako jej určitě máte i vy. To je důvod, proč jsme se rozhodli zahrnout do základního balíčku všechny dříve placené bezpečnostní funkce IP interkomu, které vám pomohou při nasazení skutečně bezpečných systémů.

Nejde ale pouze o kybernetickou bezpečnost – chápeme, že u vysoce kvalitních zařízení by rozšířené zvukové funkce měly být standardem – a my ve společnosti 2N prodáváme pouze vysoce kvalitní zařízení. Ve výchozím nastavení jsou proto umožněny i rozšířené zvukové funkce. Navíc jsme umožnili také podporu NFC a HTTP API, aniž byste museli platit jediný cent.

Přístupová jednotka 2N nebude potřebovat žádné další licence, ve výchozím nastavení je umožněna celá sada funkcí.

Které licence jsou ukončovány a které zůstávají? Rychlý přehled

Název licence Číslo objednávky Zahrnuté funkce Poznámky
Zdarma --- Vše z předchozích rozšířených zvukových a bezpečnostních licencí, NFC, HTTP API Součástí každého zařízení
Gold 9137909 Vše z předchozích rozšířených licencí pro integraci a video, modul Lift K dispozici
Informacast 9137910 Stránkování a tísňová komunikace prostřednictvím platformy Cisco K dispozici (zůstává beze změny)
Plugin pro OnGuard 9137917 Umožňuje komunikaci se serverem OnGuard (LenelS2) K dispozici (zůstává beze změny)
Plugin pro CCURE 9137918 Umožňuje komunikaci se serverem C-CURE 9000 K dispozici (zůstává beze změny)
Vylepšené audio 9137905 Uživatelské zvuky, audio test, detekce hluku Ukončeno (zahrnuto v zařízení zdarma)
Vylepšené video 9137906 RTSP streaming, ONVIF, podpora externí kamery, detekce pohybu, PTZ, atd. Ukončeno (součást licence Gold)
Rozšířená integrace 9137907 Rozšířené nastavení přepínače, HTTP API*, FTP a SNMP klient, TR069, automatizace, automatické aktualizace, odesílání e-mailů, atd. Ukončeno (součást licence Gold, *HTTP API je zdarma)
Zvýšená bezpečnost 9137908 802.1x, SIPS, SRTP, tichý alarm, blokování spínačů, kódovaná klávesnice, atd. Ukončeno (zahrnuto v zařízení zdarma)
Licence NFC 9137915 NFC pro přístup (pouze Android) Ukončeno (zahrnuto v zařízení zdarma)
Modul pro výtah 9137916 Řízení přístupu pro výtahy Ukončeno (součást licence Gold)