#stayathome, konfigurovat se dá i vzdáleně

Také pracujete z domova? Bezpečí a pohodlí především. Uvelebte se na židli, nastavte do správné výšky monitor a…. 2N® Remote Configuration: spustit.

2N® Remote Configuration

Víte, že nemusíte na stavbu s notebookem, abyste nakonfigurovali všechna 2N zařízení? Ať už se jedná o náš IP interkom, přístupovou nebo odpovídací jednotku, není třeba být připojený v lokální síti a špinit si laptop prachem.

V naší cloudové platformě My2N nabízíme službu 2N® Remote Configuration. S ní se k zařízením připojíte ze svého gauče. Objevil se na instalovaném projektu problém? Zasáhněte v cuku-letu, aniž byste se vystavovali nástrahám venkovního života. 2N® Remote Configuration vám ušetří čas i cestovní výdaje. Služba je navíc úplně zdarma. Komunikace mezi zařízeními je šifrovaná, takže směle do toho. A jestli musíte nastavovat speciální oprávnění u vás v počítači? Ne, to nemusíte.

Podívejme se, jak na to.

  1. Vstupní bránu najdete na stránce my2n.com, kde si vytvoříte svůj účet. Máte ho? Výborně, tak se jen přihlaste.

  2. Jakmile jste ve svém účtu, přidejte zařízení do Projektu, tzv. Site. K tomu potřebujete jen certifikát, který došel v krabici s 2N zařízením. Najdete na něm důležité sériové číslo a My2N security code, bezpečnostní číslo. Vyplňte je do formuláře při přidávání zařízení.

  3. Přístup k webovému rozhraní je připravený. Jen nezapomeňte, že zařízení, která chcete konfigurovat, musí být online. Nemůžete vzdáleně spravovat produkty v offline lokální síti. Ale to určitě víte.

  4. Hurá na konfiguraci! Vyberte konkrétní jednotku, stiskněte tlačítko konfigurovat a užívejte si při práci klid a ticho domova.

Něco ohledně 2N® Remote Configuration vám nesedí?

Napište nám na náš chat nebo zavolejte na naši technickou linku +420 225 271 333. Rádi vám poradíme.