01.09.2020 Kompatibilita

Inner Range nás integrovali do svého systému. Využijte toho.

Rozsáhlé zkušenosti s přístupovým systémem, globální působnost, stejný přístup k inovacím a zákazníkům – integrace Inner Range a 2N byla nasnadě.

Původem australská společnost Inner Range nabízí inteligentní bezpečnostní a přístupový systém Integriti. Zvládnete s ním skvělé věci. V platformě nastavíte přístup, monitorujete pohyb po budovách, propojíte jí s CCTV, perimetrem nebo interkomy. A právě pro zajištění dveřní komunikace si nás Inner Range vybral a začlenil naše IP interkomy do svého ecosystému Integriti.

A jaké výhody plynou z naší spolupráce pro uživatele? Bezpečnostní pracovník přijme nebo spustí videohovor a otevře dveře. Jejich speciální driver pro naše interkomy nabízí i pokročilejší funkce. Během probíhajícího hovoru operátor zazoomuje na příchozí osoby nebo i podezřelé objekty, které příchozí drží v ruce. 

V platformě Integriti také nastaví skryté monitorování audia a videa z interkomů. To se spustí třeba při načtení špatné přístupové karty. Monitorování vstupů doplňuje monitorování alarmů z interkomu i fungovaní samotného zařízení. Platforma Integriti zvládá i nastavování interkomů 2N. Nezapomeňte to svým zákazníkům zmínit. Ušetříte jim čas a starosti.

Integrace s Inner Range si ve 2N velmi vážíme hlavně pro jejich inovativní řešení. Tim Northwood, generální manažer Inner Range Europe, říká: “Jsme si jistí, že interkomy 2N budou spolehlivým a užitečným doplňkem pro zákazníky Inner Range ve Spojeném království i jinde ve světě.“ Využijte našeho propojení.

Vyberte vhodný model z portfolia 2N interkomů a společně s Inner Range zvládnete dodat ucelený bezpečnostní systém do univerzitních areálů, logistických center nebo farmaceutických firem. Nabídněte řešení ve více než 30 zemích světa. Naše IP interkomy budou spolehlivě zajišťovat pohodlnou a bezpečnou komunikaci v objektu a uživatel je bude spravovat přímo z platformy Integrity.

Jak vám s projektem můžeme pomoct? Spojíme vás s pre-sales oddělením!

Ano, prosím kontaktujte mě