27.09.2021 Software

2N® Indoor View nově umí ovládat chytrou domácnost

Nejnovější aktualizací 2N OS (verze 2.33) jsme z odpovídací jednotky 2N® Indoor View udělali panel k ovládání domácí automatizace. Rezident si přes něj nastaví klimatizaci, osvětlení nebo přivolá výtah.

Nový firmware přidává na obrazovku panelu nové tlačítko. Po jeho stisknutí jednotka pošle HTTP příkaz a záleží jen na požadavku zákazníka, co se stane.Odpovídací jednotka a žena

Může jít například o:

  • Příchozí/odchodové tlačítko – pokud je příkaz poslán do systému chytré domácnosti, jedním stisknutím se při odchodu z domu například najednou zhasnou světla, zatáhnou žaluzie a vypne klimatizace.
  • Přivolání výtahu – rezident u zrcadla v chodbě naposledy zkontroluje svůj outfit, mačká tlačítko na displeji jednotky 2N® Indoor View a odchází. Když dorazí k výtahu, zrovna se otevírají dveře. Každá ušetřená vteřina se v dnešní dynamické době počítá.
  • Ovládání systému domácí automatizace – nastavit vlastně můžete jakýkoliv příkaz. Rozsvítit světla, zapnout hudbu, zapnout topení, zatáhnout žaluzie i otevřít bránu nebo garážová vrata. Možností jsou desítky.

Další vychytávky ve verzi 2.33 2N OS

Rozšíření režimu nerušit – nastavte rezidentovi další možnost, jak se má odpovídací jednotka chovat v případě hovoru v režimu Nerušit.

  • Ztišení vyzvánění příchozího hovoru – stávající možnost.
  • Odmítnut příchozího hovoru s přesměrováním – volající dostane zprávu, že rezident není k dispozici. IP interkom může na základě toho příchozí hovor přesměrovat např. na recepci, jinou odpovídací jednotku nebo chytrý telefon obyvatele.

Nastavení provedete ve webovém rozhraní odpovídací jednotky. Je dostupné pro všechny jednotky s 2N OS (2N® Indoor View, 2N® Indoor Compact a 2N® Indoor Talk).

Šetřete čas s automatickým nastavením. V momentu, kdy je jednotka připojená k internetu, sama si nastaví:

  • Čas – jednotka automaticky detekuje časovou zónu, ve které se nachází.
  • Polohu pro předpověď počasí – jednotka automaticky detekuje místo, kde se nachází, aby správně ukazovala aktuální předpověď.

Neudržujeme, vyvíjíme!

Každá nová verze firmwaru přidává našim produktům nové vlastnosti a vy můžete zákazníkům nabídnout nové služby i po instalaci. Řekneme vám, jak na to.

Kontaktovat obchodníky