24.02.2022 Software

Videodohled přímo v jednotce 2N® Indoor View

2N® Indoor View s nejnovější verzí 2N OS 2.34 nabízí tři exkluzivní vylepšení. A vám dává silný prodejní argument, proč by se měl váš zákazník rozhodnout právě pro tuto odpovídací jednotku.

Z 2N® Indoor View je dohledové zařízení

2N® Indoor ViewRezident se může kdykoliv podívat, co se děje na chodbě, za domem nebo v garáži. Můžete totiž do přehledu zařízení přidat až 4 jakékoliv IP kamery, které ani nemusí být připojené k interkomu. Stačí že budou s odpovídací jednotkou ve stejné lokální síti. Nezapomeňte zmínit tuhle zásadní funkci vždy, když budete 2N® Indoor View nabízet zákazníkům.

Podpora: HD, H.264, JPEG
Nastavení: ve webovém rozhraní 2N® Indoor View: Hardware -> Kamera

 

Dokonalý přehled o hovorech

2N® Indoor View2N® Indoor View udělá z každého hovoru automaticky 1, 3 nebo 5 snímků a doplní jimi záznam o hovoru. Rezident už nebude muset při procházení záznamu hovorů přemýšlet, kdo před 2 týdny zvonil. A co je možná důležitější, jednotka udělá snímky i u zmeškaných hovorů.

Proč mít ale uložený v jednotce víc než jeden snímek z hovoru? Může se totiž stát, že bude osoba u dveří zrovna otočená bokem nebo bude mít před kamerou ruku. K automatickým snímkům může uživatel udělat snímky navíc. Zmáčkne jen nové tlačítko fotoaparátu v levém dolním rohu.

Nastavení: ve webovém rozhraní 2N® Indoor View: Služby -> Telefon -> Hovory -> Uložit snímky během hovoru

 

Nastavte tři různé funkce přes HTTP

2N® Indoor ViewPosílání HTTP příkazu z odpovídacích jednotek 2N® Indoor View jsme představili v minulé verzi 2N OS. Rezident si už nemusí vybírat, jestli z panelu rozsvítí světla, roztáhne žaluzie, nebo si zavolá výtah. Všechny tyto nebo jiné tři funkce dnes ovládá přímo z odpovídací jednotky. A na posílání HTTP příkazů se můžou nově těšit i uživatelé jednotek 2N® Indoor Compact.

Nastavení: ve webovém rozhraní 2N® Indoor View/2N® Indoor Compact: Služby -> HTTP příkaz

 
 

Širokoúhlé video z interkomů jiných výrobců

2N® Indoor ViewVybrali jste si do projektu jiný interkom než náš? Určitě oceníte, že videohovory na naše odpovídací jednotky nově podporují rozlišení 720p i při příjmu hovorů ze zařízení jiných výrobců. Platí to pro interkomy společnosti AXIS, videotelefony (například Grandstream, Yealink) nebo interkom jiného výrobce. V praxi to znamená, že video z interkomu vyplní celou šířku obrazu, což vypadá skvěle zejména u panelu 2N® Indoor View.

Nastavení: v interkomu třetí strany

Předzásobte se ještě dnes

Čekáme, že jakmile se zákazníci dozví o nových funkcích, objednávky jednotky 2N® Indoor View vás zasypou.

Objednat 2N® Indoor View