27.04.2021 Řešení

WaveKey. Přístup mobilem, na který se můžete spolehnout

Nabídněte už dnes technologii, která ovládne trh. Vyřešili jsme totiž všechny problémy, které přístup mobilem až do teď provázely.

Interkom, mobil, rukaSpolehlivost

Na technologii WaveKey se můžete spolehnout. Při našem půlročním testování se uživatel dostal dovnitř téměř ve 100 % případů. A bylo to opravdu intenzivní testování – 15 000 otevření dveří v náročném prostředí reálné kancelářské budovy. My vsázíme na její spolehlivost klidně jedno z našich N. Co vsadíte vy?

Rychlost

Co je pro vás rychlé otevření dveří? Když je rychlejší, než přiložení RFID karty? Když je rychlejší, než lusknutí prstem? Pro nás je obojí pomalé. WaveKey dokáže otevřít dveře za pouhé 0,3 vteřiny. Budete dost rychlí na odbavování objednávek?

Bezpečnost

Tu jsme řešili hned v několika podobách. Nejprve to byla komunikace mezi Bluetooth čtečkou a mobilem. Zašifrovali jsme ji tak dokonale, že je na úrovní aplikací mobilního bankovnictví. Také můžete vypustit starosti s nechtěným otevřením dveří. Čtečka totiž pozná, jestli se k ní uživatel přibližuje, nebo vzdaluje. I uživatelé budou šťastnější, protože nenakládáte s jejich otisky prstů nebo skeny obličeje. Už cítíte ten opojný pocit bezpečí?

A to nejsou zdaleka jediné 3 věci, které dělají z WaveKey naprostý unikát v technologiích přístupu mobilem.

Zjistěte o WaveKey víc

Přečtěte si třeba z jakých 4 módů přístupu si můžete vybrat.

Přejít na stránku WaveKey