29.07.2021 Firma

Slavíme 30 let: Z pražské garáže na světovou špičku

Na začátku byla láska k technologiím, chuť dělat věci po svém a touha dobýt svět. A podařilo se. Stali jsme se jedním z nejvýznamnějších globálních inovátorů v oblasti dveřní komunikace. Co jsme si ke 30. narozeninám nadělili?

Dva muži a dortBezkonkurenční produkt, který definuje budoucí standardy videointerkomů. Po několika letech vývoje a pečlivého testování nedávno spatřil světlo světa jedinečný interkom 2N® IP Style. Okamžitě se stal novou vlajkovou lodí našeho portfolia IP interkomů. Nejlépe vynikne v luxusních rezidenčních i kancelářských projektech. Máme z něj obrovskou radost a věříme, že způsobí na trhu s interkomy pořádný rozruch.

Náš úspěch stojí i na vás. Bez vaší podpory a zpětné vazby bychom se nikdy nedostali do první světové ligy. Připomínáme, že jako naše poděkování můžete využít vouchery s volnými kredity na oblíbenou službu 2N® Mobile Video. Mimochodem, už jste vyzkoušeli volání ze 2N produktů zdarma přes cloud? Možná vám tato výhoda pomůže vyhrát nové projekty.

Novináři se nás často ptají, co je náš recept na úspěch. A naše odpověď? Pořád nás baví moderní technologie a pořád máme chuť dělat věci po svém, inovativně. Jedině tak mohou vznikat výjimečné produkty jako právě 2N® IP Style.

Chcete zkusit ve vašem příštím projektu něco výjimečného?

Udělejte si radost a vyzkoušejte 2N® IP Style

Objednat 2N® IP Style