21.02.2023 Software

Objevte nové funkce přístupových systémů, které přináší 2N OS 2.38

S novou verzí 2N OS můžete na interkomu 2N® IP Style vstoupit do testovacího režimu fungování v dešti. Kromě toho přináší i další funkce, které vám a vašim zákazníkům zajistí lepší přístupový systém.

Pamatujete si, jak skvělá byla poslední aktualizace 2N OS? Nyní jsme přišli s dalšími zlepšeními. 2N OS 2.38 přináší fantastické funkce, které musíte využít. O jaká zlepšení se ale jedná a kterých produktů přístupového systému se týkají?

Testovací režim fungování v dešti

Předveďte svým zákazníkům, jak si IP interkom 2N® IP Style poradí s deštěm. Oslníte je rychlými reakcemi na dotyk a zároveň to, že (na rozdíl od většiny dotykových obrazovek) zcela ignoruje kapky deště. Podívejte se na naše video.

Jak to funguje?

Jakmile se dostanete do testovacího režimu fungování v dešti, celá obrazovka zčerná. Když rozpozná dotyk, zanechá bílou tečku. Všechny ostatní funkce (jako je volání nebo kontrola přístupu) jsou vypnuty, aby bylo možné prezentovat i sebemenší rozeznání dotyku.

Jak prezentovat ignorování falešných dotyků

Nejlepší způsob je přejít do testovacího režimu fungování v dešti a postříkat displej vodou. Samotná voda samozřejmě nezanechá bílé tečky, o kterých jsme se právě zmínili výše. Abyste pak odlišili reakci na vodu od reakce na dotyk, dotkněte se displeje nebo na něj něco nakreslete. Objeví se bílé stopy. Pokud chcete názorně předvést, jak voda a dotyk působí společně, znovu nastříkejte vodu a dotkněte se displeje nebo na něj něco nakreslete, dokud je ještě mokrý. Uvidíte, že displej rozpozná pouze dotyky prstem a kapky deště bude ignorovat.

Jak zařízení přepnout do testovacího režimu fungování v dešti

  1. Restartujte zařízení ve webovém rozhraní zařízení nebo vytáhněte a připojte ethernetový kabel
  2. Dotkněte se na 5 sekund IP interkomu v levém horním rohu displeje na uvítací obrazovce
  3. Na zařízení se zobrazí nastavení sítě
  4. Stiskněte tlačítko Aktivovat v části Testovací režim fungování v dešti
  5. Testovací režim fungování v dešti je připraven
  6. Chcete-li se vrátit do normálního uživatelského rozhraní, znovu zařízení restartujte

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Další vylepšení

  • Máte 2N® IP Style AntiBac? Pokud ano, jistě víte, že přestože se jedná o účinný doplněk, je pro zákazníky neviditelný. Proto jsme na displej přidali ikonu AntiBac, aby bylo jasné, že 10'' dotyková obrazovka je z 99 % chráněna proti všem virům a bakteriím. Aktivujete ji ve webovém rozhraní v části Displej (Zobrazit oznámení o antibakteriální ochraně displeje).
  • Pravděpodobně víte, že 2N® IP Style může na displeji zobrazovat sekvenci obrázků. Jak tuto funkci vylepšila aktualizace na verzi 2N OS 2.38? Můžete nastavit různé časové profily a zobrazovat odlišné obrázky v průběhu časového profilu a mimo něj.
  • Realizujete projekt a chcete použít náš vnitřní panel? S možnostmi integrace si již nemusíte dělat starosti. 2N® Indoor View a 2N® Indoor Compact nyní podporují profily H.264 High a Main, což znamená, že jsou nyní kompatibilnější s interkomy a kamerami jiných výrobců.
  • Vylepšili jsme také pozadí zamykací obrazovky 2N® Indoor View. Nyní je neprůhledně černá, což zvyšuje čitelnost a zpříjemňuje uživatelský zážitek.

Využijte ve svém přístupovém systému funkce verze 2N OS 2.38

Prohlédněte si release notes, kde najdete všechny potřebné informace, nebo se nám ozvěte. Rádi vám pomůžeme.

Kontaktujte náš tým