14.04.2022 Události

Co ukáže 2N na největší výtahové výstavě Interlift?

Vysvětlíme, proč je IP budoucností nouzové výtahové komunikace, ukážeme další dvě varianty řešení a prototypy nových produktů. Už mezi 26. a 29. dubnem na stánku 5112, Messe Augsburgu.

IP je budoucnost. Bez diskuse

2N Easy Gate IPDnes už jednoznačně víme, že i v oblasti nouzové výtahové komunikace je IP tou správnou cestou. Pokud si to nemyslíte, přijďte si o tom popovídat s našimi experty. Argumenty budou mít jasné. Jedině IP vám nabízí vzdálenou správu a monitoring zařízení. V mnoha zemích už sítě 2G, 3G i pevné linky ukončují, takže přechod na 4G se nakonec nevyhne nikomu. A jedině VoIP zaručuje bezproblémový přenos DTMF.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Vyberte si řešení

IP je budoucnost, ale IP kabel ve vlečném laně nepotřebujete. Na našem stánku najdete 3 typy řešení. Které se hodí do vašeho projektu?

  • Analogové – analogový komunikátor v kabině a 4G brána 2N® EasyGate IP.
  • Modulární/digitální – 2N® Lift8 systém až pro 8 výtahových šachet, hlásky pod/nad kabinou, různé moduly pro komunikaci se světem (UMTS, LTE, VoIP, GSM) a s výtahovým kontrolérem (RS-232, IP).
  • IP – IP komunikátor 2N® LiftIP 2.0 v kabině a IoT brána 2N® LiftGate, která přivede IP do kabiny jen po 2 drátech.

Prototypy

Na Interliftu představíme několik zcela nových produktů, například výtahový komunikátor s displejem pro textovou nouzovou komunikaci s neslyšícími, 2N® EasyGate IP+ s novými typy rozhraní a nový monitoring zařízení, který umožňuje permanentní diagnostiku a detekci chyb.

Dva a půl roku od posledního Interliftu pracoval náš tým bez přestávky na inovacích ve výtahové komunikaci. Jsem přesvědčen, že produkty, které v Augsburgu na konci dubna představíme, komunitu profesionálů ohromí“, říká Pavel Kotek, Lift Sales Director.

Získejte vstupenku zdarma

Napište nám na exhibitions@2n.com, my vám pošleme unikátní kód, který pak proměníte na stránkách výstavy na vstupenku.