07.05.2021 Software

Vaši zákazníci už nezmeškají žádnou návštěvu

Nový firmware 2.32 přináší jedno vylepšení, se kterým bude služba 2N® Mobile Video fungovat i při špatném internetovém připojení.

Se službou 2N® Mobile Video můžou zákazníci svou návštěvu vidět, mluvit s ní a otevřít ji dveře. A to i když se nacházejí na druhé straně zeměkoule. Co když jsou ale na dovolené v přírodě, kde mají slabé připojení k internetu? Za normálních okolností by se návštěva buď vůbec nedovolala, nebo by se připojení zastavilo v průběhu hovoru.Ruka, mobil

Nově umíme přizpůsobit kvalitu video přenosu kvalitě internetového připojení mobilního telefonu. Při špatném signálu se video stream omezí a při extrémně nízké kvalitě připojení se video zcela vypne. S návštěvou tak může zákazník alespoň mluvit a otevřít ji dveře, i když ji nevidí. Když se signál zlepší, tak se automaticky zapne i videopřenos. Vše se děje dynamicky, uživatel nemusí během hovoru nic nastavovat.

Tuto vlastnost povolíte v platformě My2N. Najdete to v sekci Device detail, v části 2N® Mobile Video. Tam zaškrtnete kolonku Adaptive Video Quality. Funkce se tím zapne, nic dalšího nastavovat nebudete.

Informujte vaše zákazníky o této možnosti. Když jim nastavíte funkci Adaptive Video Quality, budou se službou 2N® Mobile Video ještě spokojenější.

Nastavit Adaptive Video Quality v My2N