30.04.2020 Řešení

Zpříjemněte vašim zákazníkům jejich práci z domu

V dnešní době lidé pracují stále více z domu. Aby omezili pohyb venku, častěji nakupují online a využívají donášky domů. Když kurýr nákup přiveze, obyvatel by si ho měl vyzvednout. S naší službou 2N® Mobile Video to může udělat bez jakéhokoliv fyzického kontaktu.

Nejdříve na svém chytrém telefonu uvidí, kdo volá. Hovor zvedne a s kurýrem se domluví, kde má balíček nechat. V aplikaci vybere, jaké dveře kurýrovi otevře. Například bránu do bytového komplexu a hlavní dveře bytového domu. 

Pokud má k 2N® Mobile Video připojenou externí kameru, může cestu kurýra sledovat na svém telefonu. Až uvidí, že kurýr položil nákup za vchodové dveře a odchází, může pro svůj balíček vyrazit. Tímto způsobem nedojde k žádnému kontaktu při předání.

Službu 2N® Mobile Video skvěle doplňuje integrace se společností Carson. Jejich mobilní aplikace pro správu rezidenčních budov poskytuje komplexní službu správcům objektů i samotným rezidentům. Pracovníci Carsonu v non-stop call centru zabezpečí dodání balíků od kurýra přímo ke dveřím i v případě, že nájemník nebude doma.

Nabídněte 2N® Mobile Video klidně do stávající instalace.

Náš tým obchodníků vám s tím pomůže.

Kontaktovat obchod